Happy Customers

Happy Humans beschikt over heel wat skills om zowel met de zaakvoerder als met de medewerkers in dialoog te gaan. 

Na een diepgaande kennismaking organiseerde Happy Humans gesprekken met het ganse team. Geen enkele topic of taboe werd uit de weg gegaan waardoor er veel beter zicht komt op de behoeften en wensen van iedereen. Het resultaat: een duidelijk actieplan met duidelijke gezamenlijke afspraken en keuzes rond de strategie van het bedrijf. Voor een kleine KMO is het heel interessant om te zien hoe Elke haar ervaring uit grotere bedrijven gebruikt. Op een klein jaar tijd beschikken we nu over een duidelijke strategie voor de komende jaren waardoor het maken van keuzes en het nemen van beslissingen makkelijker is geworden. Elke ondersteunt ook bij de aanwervingen om de juiste personen te vinden die matchen met het dna van het bedrijf. Voor elke KMO die geen interne HR heeft is het een aanrader om eens met Happy Humans aan tafel te zitten. Tenslotte is het in ieders belang dat iedereen binnen een bedrijf zich happy voelt in zijn of haar job.

PIETER LOZIE
ANIMOTIONS

Net wat we nodig hadden om onze strategie te ‘kickstarten’!

Wij werkten met Elke samen voor het bepalen van een employer branding strategie. Elke startte met een sessie waarbij medewerkers uit de verschillende afdelingen werden betrokken, hetgeen resulteerde in een verrassende en verhelderende outcome! Al vanaf de eerste sessie konden wij dus aan de slag met haar conclusies. Elke’s enthousiaste aanpak leverde ons snelle en concrete resultaten op, net wat we nodig hadden om onze strategie te ‘kickstarten’!

EVELIEN VERPLANCKE
BE FOOD!

Happy Humans helpt operationeel en denkt ook mee toekomstgericht.

Bij verschillende aanwervingen is het advies van Elke een meerwaarde geweest voor ons. Happy Humans ondersteunt ons in onze dagdagelijkse werking en bouwt tegelijkertijd ook mee aan het Botha van morgen. Flexibiliteit is een constante in hun werkproces. 

TOON BOCKAERT
BOUWPUNT BOTHA

Als coördinator van Voka is het fantastisch om samen met Elke opleidingen en workshops te organiseren.

Happy Humans kiest steevast voor een zeer interactieve aanpak waarbij elke deelnemer op een positieve manier betrokken wordt. Door het constructieve gebruik van concrete cases en bedrijfseigen voorbeelden uit de groep krijgen de deelnemers nieuwe ideeën, verrijkende inzichten en leuke inspiratie waarmee ze meteen aan de slag kunnen. Of het nu gaat over employer branding, creatief rekruteren, employee experience of retentie, na zo’n workshop keren onze deelnemers vol energie en enthousiasme terug naar hun bedrijf. Niet alleen de positieve feedback van onze bedrijven is voor mij van heel groot belang, maar ook het feit dat Elke met me meedenkt om onze opleidingen telkens te optimaliseren is gewoonweg geweldig.

REGINE VYVERMAN
VOKA

Human connection is the way things work.

- IAN FRAZIER