Laat je inspireren door 1 van de volgende sprekers
tijdens onze Happy Brunches!

1. Elke Haemelynck
De (on)zin van werkgeluk

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Werkgeluk is een hype! Maar wat is er nu écht van aan? En hoe maak je dit thema tastbaar? Elke vertelt haar visie over werkgeluk met cases, tips en tricks. Samen gaan we door de zin en onzin van werkgeluk. Zo kan je hierna zélf aan de slag!

2. Thomas Joos
Groeipijn is fijn

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Groeien met je bedrijf is super plezant maar dit gaat niet vanzelf. Hoe krijg je de neuzen in dezelfde richting? En welke rol spelen jouw stakeholders hierin? In deze sessie gaat Thomas dieper in op het ontwikkelen en vertalen van een groeistrategie. Je gaat naar huis met 5 bouwstenen die nodig zijn om mensen een toekomstperspectief te geven. 

3. Lynn Cools
Bye Bye weerstand, Hallo verandering

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Weerstand leidt vaak tot spanning. Hoe ga je om met weerstand tijdens veranderingen? En hoe krijg je het minste weerstand? Lynn deelt met jou haar ervaring met voorbeelden uit de praktijk. Tijdens deze sessie leer je de noden van medewerkers begrijpen en veiligheid te creëren om te veranderen.

4. Vanessa De Mulder
Fitness voor HR

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Spannende tijden in een onzekere wereld waarin alles heel snel moet gaan. Ook medewerkers verwachten werkbaar werk waarin ze hun talenten alle kansen kunnen geven. Hoe maak je nu een wendbare organisatie? En welke rol speelt HR hierin? Vanessa inspireert jou hoe HR hier vandaag een toegevoegde waarde kan brengen.

5. Sofie Willox
De "blabla" van opleidingen

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Leren is de brug naar innovatie en groei. Tijdens deze sessie leer je hoe opleidingen motiveren en impact hebben binnen jouw organisatie. Met een doordachte aanpak zijn leerinitiatieven een gewonnen investering. Je krijgt van Sofie een hoop referenties en tips mee.

6. Jozefien De Feyter
De kracht van jouw innerlijk kompas

Wegens het Coronavirus verplaatst naar het najaar

Tijdens deze sessie maak je kennis met jouw innerlijke raad van advies. Hoe heb je deze leden ooit geselecteerd? En waarom hebben sommige leden meer te zeggen dan anderen? Jozefien leert jou hoe je het volle potentieel van dit interne team benut zodat je het maximale uit jezelf kan halen.

Happy Founder

Elke Haemelynck

elke@happyhumans.be
0497 88 41 47

Ideas come from curiosity.

- Walt Disney