Happy Humans logo

2-daagse Wellbeing Summer School

Maak van je medewerkers veerkrachtige, gemotiveerde & gezonde teamleden!

Een 2-daagse opleiding vol strategische én praktische wellbeing tips


Het is meer dan ooit belangrijk aandacht te hebben voor de veerkracht en de energie van jouw medewerkers.
Samen met Ann De Bisschop, wellbeining consultant, werkten we een interactief programma uit. We gaan dieper in op wat strategisch belangrijk is en waar je als leidinggevende en HR Professional aandachtig voor dient te zijn. Als kers op taart hebben we doorheen deze 2-daagse opleiding ook heel wat verrassingen in petto voor jou, als individu.

 

DOELGROEP

Iedereen met interesse voor wellbeing in een bedrijfscontext: CEO met een groot hart voor medewerkers, HR Directors, Chief Happiness Officers, HR Managers, HR Officers, ...
 

PROGRAMMA

DAG 1
start om 10u00

We brengen de dag door bij Bloomhotel en leren elkaar eerst wat beter kennen. 
Daarna gaan we met een deep dive in op het strategische luik van wellbeing. We leren wat wellbeing/werkgeluk precies inhoudt, waarom het zo belangrijk is en welke impact het heeft op de organisatie, de teams en jou, als individu. Ook na de lekkere lunch bouwen we verder aan de theorie op een (inter)actieve manier.
We sluiten de dag af met een verrassing en een lekker dinner.


DAG 2
einde om 16u

We starten de dag met een verkwikkend ontbijt. 
Daarna leren we verder hoe strategisch werkgeluk vanuit HR invalshoek geïmplenteerd kan worden. Aan de hand van verschillende interactieve oefeningen, staan we ook stil bij ons eigen (werk)geluk.  Na een heerlijke lunch voorzien we nog tijd om dieper in de gaan op het opvolgen en meten van alles wat we reeds geleerd hebben.
We sluiten onze 2-daagse af met een reflectiemoment.


Wat heb je geleerd na deze Wellbeing Summer School?

Ann, Lindsay en Elke bereiden je voor op de uitwerking van een wellbeingstrategie in jouw organisatie. De combinatie van de theoretische kapstok én de praktische tips en tricks zorgen ervoor dat je een goede basis hebt voor de (verdere) ontwikkeling van veerkrachtige, gemotiveerde en gezonde medewerkers.
Als extraatje krijg je het nieuwe boek van Ann De Bisschop: Wellbeing = Winst mee naar huis.Snel zijn is de boodschap, we hebben per 2-daagse slechts 10 plaatsjes beschikbaar!

 

DATA

2-daagse AUGUSTUS : 24 & 25 augustus 2020
(uiterlijke inschrijfdatum : 1 augustus 2020)

OF

2-daagse SEPTEMBER : 17 & 18 september 2020
(uiterlijke inschrijfdatum : 28 augustus 2020)


Locatie: Bloomhotel (Lochristi - bij Gent)
 

 

IK SCHRIJF ME IN

Ann De Bisschop

Als wellbeing consultant & keynotespeaker is Ann dé referentie in binnen- en buitenland als het gaan over wellbeing! Ze motiveert medewerkers om met kleine aanpassingen in hun werkdag een groot verschil te maken en energieker te zijn op het werk.

Elke Haemelynck
& Lindsay De Donder

Als bezielers van Happy Humans nemen we je tijdens deze 2-daagse graag mee in onze passie: WERKGELUK!
Aan de hand van concrete oefeningen, leuke workshops en fijne gesprekken laten we jullie kennismaken met wat werkgeluk écht inhoud en hoe je het kan verhogen!
 

PRIJS

Prijs* : €810,00 (mét aftrek van de KMO Portefeuille : 30% van het leergedeelte)
Inclusief: overnachting in single room met eigen badkamer, ontbijt, healthy lunches, dinner, snacks & drinks + boek: Wellbeing = Winst (Ann De Bisschop)
Registratienummer Happy Humans: DV.O239736


Prijs zonder KMO Portefeuille: €960,00 

 
 
* prijzen zijn steeds excl BTW.
Disclaimer: wanneer je inschrijft, ontvang je ook binnen de 48h een factuur met 15 dagen betaaltermijn. Er wordt geen restitutie voorzien. Gezien de onvoorziene Covid-19 omstandigheden en de onvoorspelbaarheid hiervan, zal er bij annulatie door Happy Humans, een online alternatief voorzien worden en wordt 1/3 van de kostprijs terugbetaald. 
 
 

IK SCHRIJF ME IN