HR-academy — Workshops

Haal de juiste kennis in huis via
HR-workshops, inspiratiesessies en opleidingen, volledig op jouw maat

Voor leiders, HR-managers en teams
Ga zelf aan de slag met welzijn op het werk
Workshops, inspiratiesessies & keynotes op maat van je team
Korting via KMO-portefeuille en werkbaarheidscheques

In-house workshops & opleidingen over Welzijn, Leadership & Teamdynamiek

Je team inspireren over topics zoals welzijn, leadership, teamdynamiek, wellbeing… ? Of spelen er misschien moeilijke thema’s in je team, die je naar boven wilt halen via inspirerende, prikkelende of confronterende workshops? No worries. We got you. 

We maken graag een op maat gewerkt voorstel uit dat blijft nazinderen. 
Voor sommige zaken kan je beroep doen op de werkbaarheidscheque of de KMO-portefeuille (telkens vermeld bij het aanbod hieronder).

Onze belofte naar jou

Aangepast aan jouw cultuur

Elk bedrijf is uniek. Daarom nemen we écht de tijd om het bedrijf te leren kennen voor we in actie schieten. We onderzoeken wat in het verleden al werd uitgevoerd, goed of slecht werd bevonden, waar de uitdagingen liggen… Daarna schieten we pas uit de startblokken.

Flexibel en co-creatief

In tegenstelling tot vele anderen werken we niet met standaard vragenlijsten voor onze bevragingen. We passen daarom de vragenlijsten aan op basis van jullie bedrijf, noden en context. We beloven je dat deze volledig beantwoordt aan de wettelijke verplichtingen. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossingen. 

Tot de kern

Om een blijvende impact te maken, moet je tot de kern durven gaan en “the ugly truth” durven belichten. Daar zit immers de grootste groeimarge voor jouw bedrijf! Wij gaan voor niets minder dan dat. 

Persoonlijke begeleiding

In elke stap staat ons team van HR-consultants klaar om te helpen: participatie verhogen, actieplannen implementeren, resultaten opvolgen… Geen enkele partij is zo betrokken als ons. We’re in this together!

Meet our team of HR-experts

Happy Humans wil meebouwen aan de ideale werkomgeving waar medewerkers gelukkig en gemotiveerd werken, omdat ze zich betrokken en gehoord voelen door het management.

Kortom: we willen overal Happy Humans!

Deze bedrijven werden al geïnspireerd door Happy Humans

“Happy Humans gaat heel persoonlijk en op maat te werk, en dat smaakte ons zéér goed. Dit onderscheidde zich enorm van de andere partijen die we spraken.”
Manuel Haustraete
HR manager bij REAZN
"Het Retreat Your Team concept was helemaal op maat van ons team en goed begeleid door Happy Humans. Het was een deugddoende dag en onze batterijen zijn helemaal opgeladen!"
Bieke De Waele
HR Manager bij Edgard & Cooper
"Heerlijk ontbijt in combinatie met een inspirerende sessie omtrent burn-out. Zowel lichamelijk als mentaal met een voldaan gevoel terug naar kantoor."
Heidi De Roo
HR VTO & Welzijn bij AZ Zeno

Ook een workshop voor je team?

Wil je graag de opties bespreken voor een
in-house workshop, opleiding of inspiratie-sessie met je team? Get in touch!
duurt amper 30 min