Medewerkersbevraging

Ontdek wat er écht leeft in je bedrijf

flexibele en aanpasbare vragenlijsten
gebruiksvriendelijke tool
ondersteuning bij interne communicatie
wetenschappelijk onderbouwd
hoge responsratio
duidelijk rapport met persoonlijke bespreking
Bespaar 60% met de werkbaarheidscheques

Weet jij hoe het écht gesteld is met je bedrijf en medewerkers?

Raken vacatures niet of moeilijk ingevuld?
Is er geen sterk groepsgevoel door het vele thuiswerken?
Misschien is het verzuim te hoog? 
Ervaren je medewerkers een hoge werkdruk waardoor ze last hebben van overspannenheid of burn-out? 
Ruilen je beste mensen je in voor een nieuwe werkgever?
Hebben teambuildings en afterworks geen gewenst effect?
Is de tevredenheid van je medewerkers een mysterie voor je?

Enkel betrokken en gewaardeerde medewerkers worden ambassadeurs

Gemotiveerde en betrokken medewerkers die vol enthousiasme ertegenaan gaan, dat wil elke leider en HR manager. Om daar te komen, moet je eerst en vooral weten waar je vandaag staat en wat de huidige situatie is.
Hoe scoort je bedrijf op het vlak van:
medewerkerstevredenheid
motivatie
betrokkenheid
stress
vitaliteit
communicatie
welzijn
En waar liggen je sterktes en verbeterpunten, of je blinde vlekken?
Dat brengt de Happy Humans Scan allemaal voor jou in kaart.

Ontdek wat er écht leeft in je bedrijf met de medewerkersbevraging van Happy Humans

Ontdek hoe het écht gesteld is met je medewerkers, door middel van een gebruiksvriendelijke, wetenschappelijk onderbouwde bevraging die wij afnemen bij al jouw medewerkers.
En het beste?
Bespaar 60% met de werkbaarheidscheques

Haal je blinde vlekken weg

De medewerkersbevraging toont je hoe het gesteld is met je medewerkers. Je krijgt inzicht in: communicatie, motivatie, stress, werkdruk, tevredenheid en welzijn. Je krijgt een eerlijke spiegel voor je bedrijf.

Start vanuit een nulpuntmeting

Je hebt eindelijk een objectief startpunt. Op die manier kan je voortaan de impact van (HR) acties zeer duidelijk meten, opvolgen en in kaart brengen.

Creëer draagvlak voor verandering

Door te starten met een onderbouwde vragenlijst zorg je ervoor dat je beslissingen meer gedragen worden door het hele team. Zo kan je gerust zijn dat je de juiste keuzes maakt en dat veranderingen sneller landen.
De doorslaggevende factor waarom we met Happy Humans in zee gingen, was de op maat gemaakte medewerkersbevraging! Ze werkten niet met een statische vragenlijst zoals de anderen, alles was aanpasbaar aan onze noden – zonder dat de bevraging of de resultaten ervan aan kwaliteit inboeten.
Cedric Vanaken
Strategist bij Wisemen

Onder de motorkap:

Flexibele en aanpasbare vragenlijsten, zodat de bevraging in lijn ligt met jouw bedrijfscultuur & noden
Een zeer gebruiksvriendelijke tool waardoor iedereen ermee aan de slag kan
Ondersteuning bij de interne communicatie voor een hoge participatieratio
In alle talen mogelijk, zodat niemand uit de boot valt
Wetenschappelijk onderbouwd, en dus geen “nattevingerwerk”
Bespaar 60% met de werkbaarheidscheques

Hoe gaan we te werk?

1. Boek een kennismakingsgesprek in

Laten we even kennismaken, volledig vrijblijvend. In amper 30 minuten leggen we je volledig uit hoe we te werk gaan en of we de juiste partij zijn voor jou. No worries: je hoeft nog geen commitments te maken!
Boek hier je kennismaking in

2. Plan je Discovery Day in

We vinden het belangrijk om jou en je bedrijf goed te begrijpen. Daarom nemen we de tijd om met de belangrijkste stakeholders samen te zitten en de noden en context van het bedrijf te bespreken. We zoomen ook in op jullie missie, visie, waarden, communicatie naar het team…

3. Van de medewerkersbevraging tot een rapport

We stellen in co-creatie de vragenlijst op en sturen alle medewerkers een uitnodiging voor de bevraging en eventuele focusgroepen. Wij volgen de respons op en beantwoorden alle vragen. We verzamelen alle inzichten in een helder rapport en geven jou inzicht in je bedrijf.

Onze belofte naar jou

Aangepast aan jouw cultuur

Elk bedrijf is uniek. Daarom nemen we écht de tijd om het bedrijf te leren kennen voor we in actie schieten. We onderzoeken wat in het verleden al werd uitgevoerd, goed of slecht werd bevonden, waar de uitdagingen liggen… Daarna schieten we pas uit de startblokken.

Flexibel en co-creatief

In tegenstelling tot vele anderen werken we niet met standaard vragenlijsten voor onze bevragingen. We passen daarom de vragenlijsten aan op basis van jullie bedrijf, noden en context. We beloven je dat deze volledig beantwoordt aan de wettelijke verplichtingen. We gaan samen op zoek naar de juiste oplossingen. 

Tot de kern

Om een blijvende impact te maken, moet je tot de kern durven gaan en “the ugly truth” durven belichten. Daar zit immers de grootste groeimarge voor jouw bedrijf! Wij gaan voor niets minder dan dat. 

Persoonlijke begeleiding

In elke stap staat ons team van HR-consultants klaar om te helpen: participatie verhogen, actieplannen implementeren, resultaten opvolgen… Geen enkele partij is zo betrokken als ons. We’re in this together!

Dit is iets voor jou als je:

De betrokkenheid en motivatie binnen je team wil verbeteren.
Benieuwd bent hoe je medewerkers écht denken over hun job en het bedrijf. 
De blinde vlekken binnen je team & bedrijf wil ontdekken.
Op een nieuwe en makkelijkere manier (nieuwe) medewerkers wil binden.
Maak de juiste keuze
De Medewerkersbevraging
De Team Barometer
Doelgroep
Bedrijven in verandering
Teams in verandering
Scope
Feedback over het volledige bedrijf
Feedback over de teamcultuur binnen één departement of team
Aanpak
Maatwerk aanpak zorgt voor diepgaande inzichten
Gestandaardiseerde aanpak zorgt voor snelle inzichten
Taal
In meerdere talen mogelijk
In één taal, de voertaal van je team
Resultaat
Duidelijk rapport met resultaten, presentatie van de belangrijkste inzichten én een strategisch actieplan om aan de slag te gaan.
Presentatie van belangrijkste inzichten & ons advies
Resultaat
€€€

Deze bedrijven hebben al Happy Humans

"Door het groot aantal anderstaligen in ons bedrijf, moest de bevraging in meerdere talen worden afnemen. Dit bleek absoluut geen probleem te zijn. Het is zeer aangenaam om op zo’n flexibele manier te kunnen werken met een externe partij!"
Manuel Haustraete
HR manager bij REAZN
"Dankzij de medewerkersbevraging en HR-actieplan van Happy Humans hebben we een schat aan informatie en een gefundeerd plan om uit te rollen. Het was de investering dubbel en dik waard, want we weten nu écht wat gedaan de komende jaren en lopen niet meer achter de feiten aan."
Sofie Lensen
HR manager bij B&R
"De doorslaggevende factor waarom we met hen in zee gingen, was de op maat gemaakte bevraging! Ze werkten niet met een statische vragenlijst zoals de anderen, alles was aanpasbaar aan onze noden – zonder dat de medewerkersbevraging of de resultaten ervan aan kwaliteit inboeten."
Cedric Vanaken
Innovation Strategist bij Wisemen

Lees enkele succesverhalen

“The collaboration with Happy Humans happened because we were curious about feedback and input from our employees on what could be done better, what could be done differently, ... Our goal was to create a list of quick wins and improvements to incorporate into our HR roadmap. Happy Humans was a great help for us. They understood what we wanted and what we needed, and adapted the project according to our requests and the outcomes were great! The Neuroventis team is very happy and satisfied with the results of this collaboration, we would definitely recommend Happy Humans!”

Tássia Abreu
Office Manager bij Neuroventis

"De 2e generatie staat in de startblokken. Om dit in goede banen te leiden, wilden we weten wat er écht leeft in het bedrijf. Happy Humans heeft hier uitstekend in geholpen. Onze mensen reageerden super positief op de bevraging en de acties die daaruit kwamen. Elke actie die we uitrollen heeft draagvlak en onze mensen voelen zich hierdoor hyper betrokken met de firma. Zodanig zelfs, dat ze wandelende reclameborden zijn geworden van onze firma! Als CEO en manager kon ik geen beter resultaat wensen dan dit!"

Roseline Van Damme
CEO & Manager bij ABETEC

Veel bedrijven wachten té lang om iemand verantwoordelijk te stellen voor HR. Het feit dat Happy Humans ons part-time kan ondersteunen maakt het voor ons als bedrijf haalbaar om toch reeds deze stap te zetten. Het is ook pas nadat iemand met expertise meekijkt, dat je beseft hoeveel er kan (en moet) gedaan worden in dit domein.

We hebben als bedrijf een doelstelling gezet om 'a great place to work for talented people' te worden. De inzet van Happy Humans helpt ons om hier ook daadwerkelijk in te slagen!"

Nicholas De Nil
CEO Bizzcontrol

"We hadden al eens een gelijkaardige bevraging laten doen door een ander bedrijf, maar toen was de responsratio niet zo hoog zoals nu met Happy Humans. Dankzij Happy Humans hebben maar liefst 92% van het personeel de bevraging afgerond. En ze begeleiden ons na de resultaten met een actieplan vol quick wins. Kortom: Top service!"

Manuel Haustraete
HR Manager bij Reazn

Ready to Rumble?

Wil je net als deze bedrijven je blinde vlekken ontdekken en je medewerkers tot happy humans transformeren?
duurt amper 30 min