HR-actieplan

Zet je inzichten om in duidelijke acties

Heb je recent een medewerkersbevraging gedaan en wil je dit omzetten in een praktisch, gefundeerd actieplan? Wij laten je niet aan je lot over.
Gefundeerd actieplan op maat van je bedrijf
Duidelijke prioriteiten, quick-wins en structurele verbeteringen
Ga direct aan de slag of laat je begeleiden door onze HR-consultants
Ondersteuning bij interne communicatie
Eerst nood aan een medewerkersbevraging?
Happy Humans zorgde voor een gestaafd actieplan waarmee we direct aan de slag konden gaan.
Cedric Vanaken
Leider werkgroep ‘welzijn at work’ bij AppWise

Tijd om in actie te schieten?

Eens je alle inzichten uit je medewerkersbevraging of employee survey gehaald hebt, is het tijd om in actie te schieten. Maar waar begin je? Wat heeft prioriteit? Wie doet wat en wanneer?
Het antwoord op al die vragen is het HR-actieplan: een duidelijk document met roadmap van alle to do’s om van je medewerkers ambassadeurs te maken. Hiermee kan je concreet aan de slag!

Actiepunten voor een heel jaar

We zorgen ervoor dat op alle belangrijke HR-domeinen vooruitgang gemaakt wordt, het hele jaar lang.

Lees wat onze klanten over het HR-actieplan zeggen!

Company values

“Samen met Happy Humans namen we onze company values onder de loep. Dankzij hun interactieve aanpak en enthousiaste begeleiding werd iedereen betrokken in dit proces en wordt onze nieuwe waardenset gedragen door elke medewerker! Happy Customer here!”

Eveline Van Belle
Cheqroom

Wellbeing scan

“Dankzij Happy Humans kregen we de juiste expert aan boord om samen met ons een wellbeing scan uit te sturen naar onze medewerkers. Op basis van de resultaten van deze scan kregen we een gericht actieplan voorgesteld waarmee we nu concreet aan de slag kunnen.”

Thomas D’Hoe
Premium Plus

Onboarding roadmap

“Door de uitgewerkte onboarding roadmap, weten we nu precies wie wat moet doen tijdens de opstart van een nieuwe medewerker”

Karolien Pas
June Energy

Operationele en strategische HR ondersteuning

“Happy Humans heeft zich in een uitermate korte tijd volledig ingewerkt op alle HR niveau's zowel operationeel als strategisch. Met deze professionele ondersteuning kunnen wij nu de juiste prioriteiten leggen voor de toekomst. Door de brede en flexibele inzetbaarheid is Happy Humans een waardevolle lange termijn partner.”

Jan De Buck
Sack Zelfbouw

Onze belofte naar jou

Aangepast aan jouw cultuur

Elk bedrijf is uniek. Daarom nemen we écht de tijd om het bedrijf te leren kennen voor we in actie schieten. We onderzoeken wat in het verleden al werd uitgevoerd, goed of slecht werd bevonden, waar de uitdagingen liggen… Daarna schieten we pas uit de startblokken. 

Tot de kern

Om een blijvende impact te maken, moet je tot de kern durven gaan en “the ugly truth” durven belichten. Daar zit immers de grootste groeimarge voor jouw bedrijf! Wij gaan voor niets minder dan dat. 

Persoonlijke begeleiding

In elke stap staat ons team van HR-consultants klaar om te helpen: participatie verhogen, actieplannen implementeren, resultaten opvolgen… Geen enkele partij is zo betrokken als wij. We’re in this together!

Ready to Rumble?

Wil je ook je inzichten omzetten in duidelijke HR-acties en sneller je doelen bereiken?
duurt amper 30 min