Ga naar alle blogs

Happy Humans 1st Birthday


“It's my party, and I'll cry if I want to.
Cry if I want to, cry if I want to.
You would cry too if it happened to you”.

Ok, dat klinkt nu wel heel erg negatief, maar ik moest toch even aan het liedje denken toen ik begon te schrijven aan deze blogpost en ook mijn beste vriendin zong het voor me toen ik haar vertelde over 1 jaar Happy Humans. We moesten eens hard lachen!

Oh waaw, dit is zomaar eventjes ‘gewoon’ gepasseerd. Een feest zou het worden voor klanten & sympathisanten. Helaas stak de Corona-crisis daar een lelijk stokje voor.
Anderzijds heb ik nu wel de tijd om alles eens tegen het licht te houden en schrijf ik met plezier mijn luchtig “1-jarig-bestaan-verhaal”.

Van rollercoaster naar roetsjbaan

Na 2 bewogen rollercoaster jaren besloot ik Happy Humans in de markt te zetten. Met wat kleine stresskes hier en daar, maar vooral ongelooflijk veel goesting. Goesting om te doen waar ik energie van krijg, mijn eigen verhaal te schrijven, vanaf nul.

Het eerste jaar ging pijlsnel. Meer dan 20 klanten kozen voor een samenwerking met Happy Humans, wat me toeliet ook mooie partnerships op te bouwen met toppers van freelancers (thx Lindsay, Sarah & Jessie). Het gaf zuurstof aan Happy Humans en aan mij als ondernemer. De rollercoaster veranderde in een roetjsbaan, naar een parcours met de nodige hoogtes en laagtes maar steeds met kriebels in de buik!

Oh wat mis ik…

Het afgelopen jaar kwamen heel wat uitdagingen op mijn pad. Met het Corona verhaal als de allergrootste! Na 3 weken ‘in mijn kot’ begin ik toch wel een aantal dingen, waar ik happy van word, enorm te missen:

  • Oh wat mis ik de wekelijkse koffies met (on)bekenden. Ik maakte daar heel graag tijd voor en bouwde in een mum van tijd een groter netwerk uit.
  • Oh wat mis ik het in de markt zetten van nieuwe concepten. Met enkele toppers achter de schermen werkten we verschillende zaken uit. Momenteel zitten die in de frigo. De markt vraagt daar nu helemaal niet naar.
  • Oh wat mis ik de klankbordsessies met ondernemers waar ik zoveel uit leer. Wel dankbaar voor de tijd dat mijn vriend, Matthieu nu voor me maakt (ondernemerscoach nr 1): MERCI
  • Oh wat mis ik “mijn” klanten waar ik alle dagen voor in de weer ben. Iedereen spreekt over vertragen, maar ik mis de snelheid toch wel..


De glazen bol is momenteel eerder een schuddebol

Wat de toekomst brengt, is op dit eigenste moment best onzeker. We werken aan een toekomstplan, hebben een aantal leuke concepten klaarstaan en willen er vooral zijn voor onze huidige klanten én bedrijven die iets hebben aan onze expertise.

Ik ben ervan overtuigd dat ik deze periode ook kan gebruiken om mij te laten inspireren en omringen door de juiste mensen die mee Happy Humans verder op de kaart willen zetten.

Santé, op Happy Humans!

Groeten,
Elke

Krijg net als 848 andere mensen HR-content in je mailbox.

Inschrijven